Goede doel

Doneren aan goede doelen

U kunt bij Bert Evers niet alleen terecht voor hoogwaardig materiaal, maar ook zelf mee doen voor het goede doel. Natuurlijk kunt u bij ons ook doneren aan het goede doel. Via onze website kunt u eenvoudig, met één klik een donatie doen om zo onze fietsers te steunen in deze strijd. Sponsoren voor het materiaal is natuurlijk ook mogelijk! U vindt hier ook een linkje om u zelf aan te melden voor deze fietstocht. Het is mogelijk om in teamverband mee te doen, maar ook individueel kunt u aan de slag! Wij ondersteunen u bij het zoeken naar sponsoren. Hieronder geven wij u een aantal tips om de werving op gang te helpen:

Zo kunt u bijvoorbeeld met lokale ondernemers in gesprek over de mogelijkheden voor sponsoring. Bijvoorbeeld een dealtje sluiten met de plaatselijke wijnhandelaar of uw favoriete restaurant.

U kunt een rommelmarkt of garage sale organiseren. Check wel even of daar vergunningen voor nodig zijn! Het laatste wat u wilt is problemen met uw gemeente.

U zou in uw sportschool kunnen informeren of er eventueel een benefiet spinning marathon gehouden zou kunnen worden, ten behoeve van uw goede doel. Zoek ook hier uit of er vergunningen voor nodig zijn!

Zelf creatief zijn kan ook lucratief zijn. Bak een taart en verkoop deze of maak zelf sleutelhangers om te verkopen. Het lijkt misschien weinig aan te tikken, maar al met al haalt u zo toch flinke bedragen op.

U kunt ook een statiegeldactie houden. Langs de deuren gaan en lege statiegeldflessen ophalen. Maar in veel supermarkten is het mogelijk om uw doel aan te melden als doel van de maand. Mensen kunnen dan hun statiegeldbon gemakkelijk doneren. Dat is een stuk makkelijker. Wees creatief, de mogelijkheden om het sponsorgeld bij elkaar te krijgen zijn eindeloos!