Het is bijna Kerstmis, en je weet wat dat betekent. Het is namelijk tijd om die last minute cadeaus voor je kinderen te kopen! Als je je overweldigd voelt door het grote aantal keuzes, maak je dan geen zorgen. Wij hebben voor je gezorgd met onze lijst van de leukste last-minute kerstcadeautjes zoals Lego of Barbie, die je kinderen een onvergetelijke tijd zullen bezorgen als ze ze op kerstochtend uitpakken.

Lego sets

Lego sets zijn een geweldige optie als je een cadeau zoekt waar je kind steeds weer mee kan spelen. Lego sets zijn er in alle soorten en maten, van kleine modellen tot grote bouwwerken. Bovendien bevorderen ze de creativiteit en het ruimtelijk  denkvermogen van kinderen bij het bouwen van hun eigen unieke creaties. Bovendien zijn er zelfs officiële sets van populaire films en tv-programma’s zoals Star Wars of Harry Potter, als je kind van die franchises houdt. Als dat niet helemaal hun ding is kun je ook nog altijd kiezen uit een heel aantal andere onderwerpen zoals piraten, prinsessen of ridders! Met Lego slaag je altijd voor kerst.

Barbiepoppen

Een andere tijdloze klassieker, Barbie-poppen bestaan al sinds 1959 en zijn nog steeds even populair! Barbiepoppen zijn er in allerlei stijlen, waaronder prinsessen, zeemeerminnen, modepoppen, dierenverzorgingspoppen, carrièrepoppen en meer. Ze zijn zeker een hit voor elk jong meisje dat graag verkleed speelt en haar creativiteit verkent door middel van fantasierijke verhalen. Ben jij opzoek naar een mooie barbiepop voor jouw kindje voor kerst? Neem dan eens een kijkje bij Top1Toys!

Knuffelbeesten

Speelgoed van dieren zijn geweldige last-minute cadeaus omdat ze niet alleen schattig zijn, maar ook nog eens knuffelbaar! Deze dieren zijn er in alle soorten en maten, van klassieke beren tot meer unieke (fantasiedieren) zoals eenhoorns of draken. Ze zijn perfect om een kind gerust te stellen en hulp te bieden tijdens het slapen gaan of gewoon lekker op de bank te kruipen terwijl je samen een film kijkt. Bovendien worden knuffeldieren vaak levenslange metgezellen, zodat ze echt het perfecte cadeau zijn!

Er is nog tijd genoeg om kerst te redden!

Last minute winkelen hoeft niet een probleem te zijn! Met deze ideeën in gedachten kun je gerust zijn in de wetenschap dat, welke je ook kiest, je kleintjes deze feestdagen blij zullen zijn met hun nieuwe cadeautjes! Dus ga je gang – koop een Lego-set of Barbie-pop (of allebei!) – het is tijd om je kinderen te verrassen met een paar last-minute kerstcadeaus die hen dit jaar een glimlach van oor tot oor zullen bezorgen! Fijne feestdagen!