Het interieur van het huis is voor velen erg belangrijk. Het netjes neerzetten van alle meubels, het aan kant hebben van spulletjes en het leuk decoreren van de ruimte staat dan ook elke dag wel op de eerste plek. Maar decoreren kan ook best lastig zijn, want wat zet je allemaal neer? Wat kun je nog doen naast dingen als lijstjes en planten? Wat zijn unieke dingen die toch zorgen voor een leuk en uniek interieur? Neem als voorbeeld de volgende items.

Je (race)fiets

Ben je in het bezit van een mooie, waardevolle racefiets? Waarom haal je hem dan niet gewoon naar binnen en display je hem in de woonkamer? Met een mooie fiets ophangbeugel kun je de fiets aan de muur bevestigen met zekerheid dat hij niet eraf kan vallen. Zo’n steadyrack is erg handig. Zo staat hij niet in de weg en heb je er geen last van, maar zorgt het er wel voor dat je hem op display hebt en dat je hem zelf én je bezoek hem altijd kunnen bekijken. Met een dure fiets mag je natuurlijk ook wel een beetje opscheppen. Bovendien staat hij mooi veilig opgeborgen, wat mooi meegenomen is.

Oudere meubels en voorwerpen

Je kent het vast wel: van die woonkamers met een gave vintage arcade spel bijvoorbeeld, of een mooie ouderwetse schommelstoel. Of een kastje dat helemaal lelijk is geworden, wat ervoor zorgt dat hij er juist weer leuk uit ziet. Ga eens langs een vintage winkel of een kringloop en kijk wat je tegenkomt. Een oud arcade spelcomputer zal je niet snel tegenkomen, maar als dit echt je droom is kun je dit online wel vinden. Kijk eens rond naar de mogelijkheden voor een gaaf accessoire in je interieur.

Instrumenten

Muziekinstrumenten zijn vaak niet erg groot, maar kunnen wel een leuke touch geven aan elk interieur. Een gitaar bijvoorbeeld, maar ook dingen als een saxofoon of een keyboard staan leuk en interessant en maken de ruimte ook echt af. Bovendien brengt het sfeer met zich mee op de een of andere manier. Net als met de fiets kun je ervoor zorgen dat mensen het te zien krijgen, en dat is misschien ook wel gewoon wat je wil. Je kunt er een beetje mee opscheppen en natuurlijk staat het gewoon erg mooi in een ruimte. Het straalt klasse uit, dus als dat is wat je zoekt is dit een ideaal idee.