HOME

Fietsen voor het goede doel

Nederland is een fietsland. Niet alleen is dit een gevleugelde uitspraak in onze taal, maar fietsen is in onze Nederlandse cultuur verankerd. Van oudsher zitten Nederlanders op de fiets. De fiets is een transportmiddel om snel en van A naar B te komen. Bovendien is de fiets een stuk duurzamer ten opzichte van de auto. Een fiets is goedkoop en het is ook nog eens een laagdrempelig vervoersmiddel; bijna iedereen heeft een fiets in zijn schuur staan en kan daar op rijden.

Partners:
degraafschapfanshop.nl
basket-ciney.be
dumbells-kopen.nl
nielsalbertcx.be
toonstoertocht.nl
skateboard-kopen.nl
bartsidee.nl
crepain-binst.be
wieler3daagsealkmaar.nl
x-tremer.de
flippeh.de

Maar een fiets is méér dan dat. Tegenwoordig is het ook een mooi middel om geld op te halen voor een goed doel: een lekker stuk fietsen (met alle bijbehorende gezondheidseffecten) en tegelijkertijd worden goede doelen gesponsord. Een win win situatie voor uzelf en het doel wat u wil sponsoren.
iron-gym.nl
jeuxdepiste.be
farcry.nl
keurisconcours.nl
mmsportoutlet.nl
yabse.nl
skiodeigne.be
jawisportcentrum.nl
kb78.be
korfbal-kijken.nl
toonstoertocht.nl
asitburns.nl
onbikenophone.nl
defietsenmakerarnhem.nl
nielsalbertcx.be
yodabikes.fr

Maar waarom zou je het geld niet gewoon overmaken in plaats van je zo uit te sloven voor het goede doel? Dit is een veelgehoorde vraag. Door er een sportieve prestatie aan te hangen, zet u uw goede doel echt op de kaart. Bovendien traint u voor uw fietsprestatie vaak in een groep. Uit diverse onderzoeken blijkt dat bij een groep horen een positieve invloed op uw gezondheid heeft; u bent immers minder eenzaam en ervaart meer sociale steun. Ook is je economische positie in de maatschappij beter. Verder krijgt uw leven meer inhoud als u uzelf een doel stelt. om Er zijn nog tig redenen te bedenken waarom je zou moeten gaan fietsen voor het goede doel. Mocht u enthousiast zijn geworden, dan kunt u bij Bert Evers terecht voor alle informatie die nodig is. Op deze website gaan we verder in op hoe fietsen voor het goede doel (Stelvio for life in het bijzonder) aangepakt moet worden en waarom dit zo’n goed idee is. Dus kom lekker in beweging en spring op die fiets! Maak een tocht voor het goede doel en ontdek hoe leuk dit is!!